Olen Wihtori Aho, Heinolassa syntynyt ja myöhemmin Jyväskylään muutanut, mutta taas Heinolan suuntaan Hartolaan palannut musiikin tekijä ja puuseppä. Sävellän ja kirjoitan kaikki kappaleeni itse. Kirjoitan tekstejä myös muille musiikin tekijöille. Musiikkini on tarinavetoista kitarapoppia, minkä suomen kielisistä teksteistä löytyy tarttumapintaa kaikille.

Keikkailen tällä hetkellä trubaduurina, mutta etsin kokoajan keikoille hyvää pientä kokoonpanoa. Keikkasettini koostuu omasta musiikistani sekä tilaisuuden mukaan muutamista lainabiisistä. Rakennan keikkasettini aina tilaisuuden mukaan. Keikkapyyntöjä voi laittaa suoraan sähköpostilla tai yhteyslomakkeen kautta.

Esikoislevyni Jäärä-ep julkaistiin kesällä 2014. Uusin pitkäsoittoni Yksin julkaistiin 24.3.2016 ja sitä on saatavissa Levykauppa Äs:stä, Wihtorin verstaalta, Vuorenkylän valinnasta, Peten pubista sekä tietysti keikoilla. Kaikkia levyjä voi tilata myös suoraan minulta. Musiikkiani on kuultavissa myös netin kautta mm. Spotify-palvelussa. Sieltä minut löytää Wihtori Aho nimellä.

Diskografia

Wihtori Aho - Yksin 2016

Wihtori Aho - Yksin

 1. A4
 2. Hiljainen ystävä
 3. Hetki
 4. Mitä me tehdään rakkaudelle
 5. Kissanpäivät
 6. Kuja ja mä
 7. Tyhjä paperi ja kynä
 8. Rippeet
 9. Portaat
 10. Konnevesi
 11. Onnellisten puu

Wihtori Aho - Hetki 2015

Wihtori Aho - Hetki (single)
 1. Hetki
 2. Onnellisten puu (Luomu-mix)
 3. Hetki (Radio-edit)

Wihtori Aho - Jäärä-ep 2014

Wihtori Aho - Jäärä-ep

 1. Jäärä
 2. Pelon neljä rouvaa
 3. Puuttuva tekijä
 4. Vain me kaksi
 5. Cafe Mai
  Levyjä saatavilla keikoilla sekä Levykauppa Äx:stä, Wihtorin verstaalta, Vuorenkylän valinnasta ja Peten Pubista. Levyjä voi tilata myös suoraan verkkokaupasta, linkki kauppaan alla.

KAUPPAAN