Vielä vuonna 2020 pystyi esiintymään välillä livenäkin, nyt on toisin :(

Tässä pieni videopätkä viime vuoden lopulta kun pääsin esiintymään Kivibaarin pikkujouluihin.

Kivibaarin pikkujoulut liveKivibaarin pikkujoulut live

Tämä oli mielenkiintoinen homma. Vanhaan savusaunaan uusittiin vesisaavi, joka lämpiää samalla kun kiuasta lämmitetään. Vankat rautaputket tuli ulos kiukaasta ja saaviin piti tehdä tarkasti reiät juuli oikeille kohdin, jotta putkiin kiinnitettävät "lenssit" saatiin tiukasti tiivistettyä. Osittain aukeava kansi on tehty verstaalla, saavi on toisen puusepän tekemä.

Aaltolauteet

Tässä valmistuu joulun hittituotteita, tonttuovia.

Taustatauluja pihlajasta eläinten sarville.

Keikalla Vuorenkylän kesäjuhlilla.

Aitaelementtien valmistusta hallilla. Katso kuva-albumista kuvat myös asennettuna kohteeseen.

Tässä asiakkaan toiveiden mukaan tehty kenkäkaappi eteiseen. Yläreunassa kätevät vetolaatikot pipoille, hanskoille, yms.

Baaritiski kotibaariin. Takana alatiski drinkkien valmistukseen. Ensimmäistä kertaa tein pöytätasoja paksusta kertopuusta ja tuli aika hienon näköinen vaikka itse sanonkin. Baarikaapissa on uusiokäytetty vanhaa ulkorakennuksesta löytynyttä ikkunalasia.

Terassin ja portaikon teko järven rantaan. Terassiin upotettiin myös palju ja kulku järven rantaan järjestettiin lämmitys kaminan kautta, joten kaikki toiminta hoituu kätevästi samaa reittiä pitkin. Lisää kuvia kohteesta kuva-albumissa.

Asiakas halusi persoonallisen pelkistetyn ruokapöydän itselleen. Melko makeen näköinenhän siitä tulikin. (jos kuva ei näy kunnolla käy katsomassa se kuva-albumista)